Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Schemaändring gör mig snurrig

Wednesday, October 28, 2009

Schemaändring gör mig snurrig

Det är lite förvirrande minst sagt. Jag har ju bytt schema denna vecka. Istället för att vara på avdelningen, och därmed börja 7.00, måpndag och tisdag är jag det nu måndag och onsdag. Kändes jättekonstigt redan igår att gå senare till jobbet och jag trodde hela dagen att det var onsdag. I dag känns det ännu knepigare. Idag ÄR det onsdag och jag är tidigare på jobbet. Head's spinning. Men man lär sig väl.

I dag var det kallt. Självklart, trots att jag har en termometer, missade jag detta och klädde mig som jag gjort tidigare mornar, då det varit 7 plus. Skakade hela vägen till jobbet. Det var jättefint ute dock... glimmade av frost på gatorna och allt hade en svag nyans av vitt. Rent ut sagt vackert.

Nu är det dax att ta tag i lite arbete... pust.

No comments: