Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Neurologiska symtom, cancer och sterilitet

Monday, October 26, 2009

Neurologiska symtom, cancer och sterilitet

Nä nu...

Enligt amerikanska Inside Edition har Desiree Jenkins – som behandlas av läkare vid Johns Hopkins-sjukhuset – fått diagnosen dystoni: en ovanlig neurologisk sjukdom som orsakar spasmiska muskelsammandragningar i kroppen och svårigheter med motoriken. Dygnet runt lever hon nu med ofrivilliga ryckningar i musklerna. Enda sättet för Desiree Jennings att kunna röra sig normalt är att gå baklänges.

Spelar väl ingen roll om chansen är en på miljonen... Tänk om man är den där en på miljonen... Vem vill spendera livet med att gå baklänges? Nu finns det väl risk att detta inte är helt sanningsenligt ochg att det inte har ett skit med vaccinet att göra, men finns att det minsta lilla risk för detta, vilket ju inte är helt osannolikt räcker.

I Rosengård, Malmö går rykten om cancer, sterilitet och förlamning som biverkningar till vaccinet... om det är sant eller inte kan vi ju faktiskt inte veta ännu, men jag ser inget som en omöjlighet. Vaccin överlag har ju en del biverkningar och i denna massvaccinering lär ju mer och fler ovanliga biverkningar dyka upp.

På USÖ går rykten om att en kvinna fick två hjärtstopp efter att ha tagit sprutan. Detta visade sig inte vara sant, men hon blev så pass påverkan att hon fick några liter dropp och övervakas. Vi har fått uppdatera våra PM om anafylaktisk chock, för vem vet hur många där ute som har allergier de inte vet om eller som utlöses av vaccinet.


- Bristande information leder till desinformation. Läkemedelsverket, Krisberedskapsmyndigheten och Socialstyrelsen har misslyckats att informera oss medborgare vilket ger utrymme för konspirationsteorier och faktafel i debatten.

Det känns det som de försöker skuldbelägga medelsvensson genom att säga "vaccinerar du dig inte är du skyldig till spridningen" snarare än att informera sakligt om vad som pågår. Jag skulle inte ens ge en nybörjarelev i kommunikation godkänt för den här insatsen, säger säger Stephan Philipson, affärskommunikatör med inriktning mot sociala medier..

Dessa ord var nog det klokaste jag hört någon säga i hela denna vaccincirkus.


Till vår klinik levererades lådorna med adjuvans igår och imon börjar vaccineringen avd e som vill. Listorna med namn är korta och vissa har till och med skrivit upp sig och sen strukit sig. Ingen vet hur de ska göra och diskussionerna under fikarasterna är intensiva. Ingen vill göra det för sin egen skull, men pliktkänslorna sliter i alla... Vi som jobbar inom vården måste ju skydda våra sjuka... Vi bör inte tänka på oss själva. Vansinne!

No comments: