Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Socialstyrelsen ger fett-Annika svar på tal

Tuesday, October 20, 2009

Socialstyrelsen ger fett-Annika svar på tal

Socialstyrelsens generaldirektör Lars-Göran Holm är kritisk till Annika Dahlqvist uttalande om att vaccinet innehåller farliga nivåer av kvicksilver.
- Det stämmer inte, nivåerna är låga och oskadliga. Det är beklagligt att Annika Dahlqvist går ut på det på det här sättet. Men det säger kanske mer om henne själv.

Så länge som fettdoktorn bara uttalar sig som allmänläkare i den allmänna debatten är det inte en fråga för tillsynsmyndigheten Socialstyrelsen.
– Folk får ju tycka vad de vill. Men om hon säger till sina patienter att de inte ska ta vaccinet för att det är farligt går hon faktiskt över gränsen för vad en läkare ska göra.

2 comments:

Camilla said...

Det finns vaccin utan kvicksilver ocksa, om man oroar sig for det. Men som du sager ar det inte mycket i det. Jar har hort att det ar for konservering sa att det haller sig langre.

Hannastacia said...

Det finns det säkert, men här är det ingen valmöjlighet. Du får ta det du får och det innehåller kvicksilver. Men men...