Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Oldies

Thursday, October 29, 2009

Oldies

När "Mannen med den vita hatten" (den sure jäkeln som kommenterade på inlägget om Kent) ifrågasatte min banner, som jag vet inte är den vackraste som finns och som, ja, är gjort i mspaint i brist på andra program) kom jag att tänka på gymnasiet då jag gick mediaprogrammet och att jag faktiskt läste layout en termin. Min och Johannas (på bilden nedan) första collage var en Halloweenbild. Den bestod av clipart av ett skelett, en fladdermus och en gravsten. Vet att jag har den kvar nånstans så jag bestämde mig för att leta reda på den, men hittade den tyvärr inte.

På denna tiden var webcam nåt alldeles nytt på skoldatorerna och vi hade mycket skoj med dessa. Se bara själva, haha.


När jag letade hittade jag också alla mina sparade kort från ämnet foto. Här en urtjusig bild på en ung Hanna Brillorm.


Det ni ser till vänster om mitt nylle är en dreadlock. Ja, jag hade en enda. Jag virkade dreadlocks i håret på min vän John och övade genom att göra en på mig själv. Den hängde med ett tag. min ssyster kämpade sen gott med en flaska balsam och fick faktiskt ut den.

Nu ska jag fortsätta mitt letande efter halloweenbilden och med lite tur får ni se konstverket senare.

3 comments:

Camilla said...

Va det jag som forsokte ta ut den? Kommer inte ihag, va du hos mig da eller va jag hemma?

Christian said...

hur i hela fridens namn har du fått af ugglas att hålla i ett kort av en trollbebis???

Hannastacia said...

Sis: Kanske var mamma då, men jag tror du var hemma på visit då i alla fall.

Bäjb: Det är ju bara jag ;)