Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Friday = Chocolateday

Friday, October 30, 2009

Friday = Chocolateday

Tack och lov att det är fredag. Fått minimalt med sömn inatt med. Konstigt nog har det inte varit några problem någon morgon med att kliva upp klockan 5.00. Tröttheten tycks komma så fort jag sätter foten innanför dörren på jobbet, sen vandrar jag omkring i ett töcken tills det är dax att gå hem.

Spenderade min vakna tid i natt med att fundera på vilken choklad jag ska köpa idag. Kom inte fram till nåt. Är sugen på alla sorter.... Malteaser, M&M's, Kinapuffar, Naturgodisnötter i choklad, Maraboukakor (och kolabönor)... ja, allt man kan tänka sig. Varför finns inte marabouchokladen på lösvikt? Eftersom jag vill ha av alla sorter skulle det bli en himla massa choklad om jag skulle köpa en 100-grammare av varje. En mycket viktig fråga för företaget att fundera på faktiskt. Hmm, ja, jag har ju några timmar på mig att bestämma mig.


Tangentbord av Michael Sholk, designer bosatt i St. Petersburg. Tur jag inte har ett sånt, för då skulle inte bli mycket kvar att skriva på.

No comments: