Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Annika D igen

Monday, October 19, 2009

Annika D igen

Nu är hon igång igen... Annika Dahlqvist alltså. Dr. Dahlqvist svartlistades för att hon gjort uttalanden om svininfluensan som hon inte hade mer belägg för än sin egen fundamentalistiska tro på fett.

Trots att hon i princip fick sparken pga uttalandet om att LCHF-kosten skulle skydda mot svininfluensan, fortsätter hon uttala sig i samma ämne. Visst vet bara inte när det är dax att knipa trut verkar det som.

Hon tycker att svartlistningen är felaktig (nähä?!)
- Jag kanske inte skulle ha bluddrat till en reporter om att jag själv väljer bort vaccination, mammografi och cellprovtagning eftersom jag tror att min kost håller mig frisk. Men det är inte skäl nog att stänga av någon från sin försörjning, säger hon. (precis vad det är Annika. Att utnyttja sin läkartitel i kontroversiella ämnen, helt utan belägg, för att få fler folk att dansa efter ens pipa är väl ett alldeles legitimt skäl. Det kallas bedrägeri och skulle nån dö för att de följt dina råd skulle konsekvenserna säkerligen bli mer än en svartlistning. Hejdå läkarlegitimation!).

Tyvärr han Annika nog rätt när hon menar att risken att hon blir utan jobb är minimal. Det råder sån brist på läkare på vårdcentralerna att man inte har råd att låta någon gå utan jobb pga idiotiska uttalanden. Sorgligt.

I ett desperat försök att behålla mediafokus går hon nu ut och varnar för kvicksilvret i vaccinet. Att vaccinet innehåller kvicksilver är inget nytt och andra läkare har varnat för det tidigare, så vad är Annikas mål med detta uttalande? Jag tror inte att det handlar om annat än att Annika blivit bekväm med den uppmärksamhet hon fått nu greppar efter halmstrån för att behålla den, efter det idiotiska uttalande som gjorde att hon förlorade all trovärdighet som läkare.

No comments: