Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Mr Muscle Fönster & Glas

Sunday, October 18, 2009

Mr Muscle Fönster & Glas

Jag har putsat mina fönster... ehhh, noll gånger sen jag flyttade in tror jag. Jag bor på tredje våningen och mina fönster går utåt, av nån vansinnig anledning. För mormor, som är typ en meter hög, är det ingen konst att våga hänga sig ut får att nå, varpå hon är den som tidigare gjort det, men jag vågar banne mig inte. Nu har jag ingen bilväg direkt utanför och fönstren blir som tur är inte så jäkla skitiga snabbt, men när solen ligger på är det uppenbart att det behövs. Så jag tänkte jag skulle ge mig på't... men inte just nu.

Däremot är fönsterputs bra till annat. Hela köket skiner. Kan inte begripa varför de kallar det för Mr Muscle Fönster & Glas när det är det absolut bästa du kan städa med på princip alla ytor. Nästa projekt är badrummet.

Efter badrummet ska jag ge mig ut på långpromme i det fina höstvädret. Får inte glömma solbrillorna brar, för denna hemska låga sol förblindar mina ömtåliga ögon.

No comments: