Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Men stick mig då för tusan

Friday, October 23, 2009

Men stick mig då för tusan


Precis innan jag gick hem från jobbet idag hade vi fått ett mail från vaccinationskoordinatorn att vi kan börja få vaccinet nästa vecka och att det gick att hämta redan från klockan 14.00 idag. Eftersom en flaska med adjuvans räcker till 10 personer har vi fått skriva upp oss på en lista så vi ska kunna ta hem rätt mängd vaccin och att inget ska gå till spillo. Jag har inte skrivit upp mig.

Idag skrivs det om en ny våg av flunsan. Jäkla skit! Jag hade ju hoppats det inte skulle blossa upp igen så snart... fören hypen om vaccinet lugnat sig lite. Nu har jag väl inte mycket val än att ta den där jäkla sprutan. Hade det handlat om mig själv hade jag tvärvägrat, men nu är det ju faktiskt så att jag dagligen är omringad av väldigt sjuka människor så jag har väl egentligen inget val. Men f-n GSK om jag får neurogena biverkningar av detta om 10 år.

No comments: