Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Razzia mot ballongfamiljen

Sunday, October 18, 2009

Razzia mot ballongfamiljen

Jag har inte brytt mig om att läsa om pojken som flög ballong, men inte gjorde det, men nu när jag läste att de riskerar åtal var jag ju bara tvungen. Det ska alltså varit en planerad kupp. Familjen visste att pojken inte var i ballongen... han var istället på nån vind och hade säkert skitkul i sin lilla låda.

Senaste artikeln om händelsen berättar om en razzia mot familjens hus. Excuse me... what? Husransakan och brottsmisstankar! Hold on... går inte detta lite till överdrift? Vad är det egentliga brottet här... förutom att TV bröt sina sändningar och polis och räddningspersonal fick jobba lite hårdare? Och vad i hela friden väntar de sig finna i en razzia? Låter som om de jagar terrorister, vilket man väl knappast kan kalla en idiot till farsa som ville ha lite uppmärksamhet.

No comments: