Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Målarfärg på måbilen

Tuesday, October 20, 2009

Målarfärg på måbilen

Vad roligt det är egentligen att vi har å, ä & ö i Sverige. Vet inte varför riktigt, men jag gillart!

Eftersom jag har bilden på ugglan jag målar i mobben har jag haft den legat breve mig när jag målat, vilket såklart resulterat i att den nu är lite prickig här och var. Det är i alla fall rött. Ugglemåleriet gör framsteg. Långt ifrån klart, men det börjar faktiskt likna något. Sen när väl duken är täckt kommer jag med största sannolikhet börja ändra om i färger och sånt, så det dröjer lääänge än innan den blir klar.

Idag, samma dag som svinvaccinet börjar ges, kommer information upp på intranätet. Intruktioner om hur det ska ges, hur det ska dokumenteras och vilka som ska vaccineras i vilken ordning. I alla fall de första. När det blir vår tur har vi fortfarande inte hört ett ord om. Och hur vi ska få tag på't stod inte heller, varvid Suzanne lyfte luren och ringde upp vår vaccinationskoordinator, som det hänvisas till överallt för frågor. Hennes svar var kort att vi kommer få det levererat. Inte när och inte hur. Jag bryr mig ju inte för min egen skull, men patienterna frågar... och vi kan fortfarande inte ge mycket svar. Tragiskt hur detta skötts.

Nu ska jag bänka mig i soffan, som jag iofs redan sitter i och kolla på MTV som återigen har The Hills-maraton... denna gång med avsnitt jag faktiskt inte sett förut... hur det nu kan vara möjligt.

Over and out för ikväll... tror jag åtminstone.

2 comments:

mamsen said...

Detta med vacciner är ju bara för mycket, idag blev jag erbjuden att gå till vårdcentralen och få ett stick "gratis" om jag kallade mig vårdpersonal, hela min arbetsplats rusade iväg vare sig de var vårdpersonal eller ej, men icke undertecknad, jag väntar ut sjukan tror jag, är såååå tveksam, inte är jag vårdpersonal heller, så varför, är som att tränga sig före i kön på Konsum, vila loosers

CiBag said...

Haha, jag låg oxå framför Hills-maratonet igår kväll, till makens stora förtret ;)

Jag fick vaccinet i måndags, för jag är ju i riskgruppen. Har ont i armen men d känns skönt att vara skyddad inför förlossningen och spädbarnsmånaderna. Nu är d gjort, så slipper jag grunna mer ;)