Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Balkongblogg

Friday, July 01, 2011

Balkongblogg

Mitt nya nu är ju att spendera mornarna på balkongen med mitt kaffe, så jag tänkte varför inte ta ut dätan och köra en morgonblogg härifrån med. Det är varmt och skönt, men inte alls någe fint väder. Himlen är sådär lilablågrå som när det drar ihop sig till regn och åska.

Blood for Blood var tydligen bra igår. Inte som förväntat fulla musikanter som lämnar scenen för att de inte pallar spela mer. Kul för de som såg... dvs INTE JAG! Kan inte riktigt släppa det, men nu är det ju hur som helst för sent ändå. Själv gick jag till sängs tidigt och somnade faktiskt som en stock fast jag trodde det skulle bli svårt. Vaknade pigg och utvilad 4.30. Har alltså fortfarande inte hört hur min nya klocka låter när den ringer, haha.


Har ni hört förresten att det kommer/har kommit en ny film med Justin! Bad Teacher. Jag har ju inte mycket för Cameron Diaz, som tyvärr har huvudrollen. Justin ska spela nörd och sjunga kärleksballader i filmen och denna bara måste ju ses även om det verkar vara ännu en sån där usel romantiskt komedi. Hur som helst har jag redan blitt lovat sällis på denna och sagt är sagt går inte att ta tillbaka haha.

Nu är det tid för nåra timmars arbete innan fredagen börjar på redit. Det ska bli så gott när det är dax.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: