Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: 2 2 go

Thursday, July 14, 2011

2 2 go


Wooow... nu börjar det verkligen närma sig. Kan knappt tro det är sant. Humöret är det verkligen inte fel på. Däremot min kropp :(. Inte kry. Varm som om jag hade feber och lie skakig. Halsen känns ok, nu när jag fått i mig lite kaffe i alla fall. Kan bara inte komma över hur typiskt det är!


Ja, så imon bär det av då. Jag kommer åka direkt efter jobbet. Hur mycket bloggat det blir under semestern vet jag inte, men det kommer knappast vara nån prio. Gör väl lite uppdateringar då och då, men att det blir varje dag betvivlar jag. Man skulle kunna kalla det en smärre bloggpaus. Men... desto mer har jag ju att skriva sen när jag kommer hem!

Planen första dagarna i alla fall är att jag kommer bli uppmött på Backa P (Backaplan för er som inte hänger med i surret haha) på fredag och sen blir lugna gatan fredag. På lördag ska vi ut och svira lite. Inte helt bestämt hur, var och vad, men att det blir drinkar i solen har jag och Cillan bestämt i alla fall. Får väl se om vädret håller med. Söndag blire fotboll GAIS - Örebro på Gamla Ullevi, men sen är det mer eller mindre planlöst. Eller inte planlöst direkt heller. Idéer finns det gott om... frågan är bara hur mycket man tyar och hinner med. Det är ju trots allt tid för vila.

Men nu ska vi inte ta semester riktigt än. Det är ju trots allt en och en halv dag kvar. Ikväll ska bilen tankas och packningen färdigställas så det bara är att dra DIREKT efter jobbet imon!

 Image and video hosting by TinyPic 

No comments: