Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Tidningarna gottar sig i katastrofen

Friday, July 29, 2011

Tidningarna gottar sig i katastrofen

Nu börjar jag bli lite förbannad faktiskt. Det har ju gått en vecka och fortfarande gottar sig tidningarna med rubriker om tragedin i Norge. Visst fattar väl jag med att folk har behov av att försöka förstå, men när dagens översta på Aftonbladet är: Timmar av ofattbar skräck Vadå? är det en nyhet. Jag tror alla fatta att det var helt horribelt. I Se&Hör kunde man skåda en bild där ihjälskjutna kroppar ligger vid en mur, med nån okänslig text om hur de försökt gömma sig förgäves. Nä, jag tänker nog fortsätta hålla mig borta från allt vad kallas mediajournalistik ett tag till tills detta blåst över.


Image and video hosting by TinyPic

6 comments:

Anonymous said...

Typiskt er moderater att inte bry er.

Anonymous said...

+1 till kommentaren ovan

Anonymous said...

SDUs ordförande Gustav Kasselstrand nekades vid scenen på Sergels torg av SSU tända ett ljus och delta i manifestationen. Toleransen, öppenheten och demokratisynen hos sveriges socialdemokrater är oerhört mycket sämre än hos Norges landsfader Stoltenberg.

Anonymous said...

VARFÖR HÅLLES INGEN MINNESSTUND FÖR DE 50 SOM DRUNKNADE I EN FLOD I KONGO IDAG? ÄR INTE ALLA MÄNNISKOR LIKA MYCKET VÄRDA?

Hannastacia said...

Vadå inte bry sig? Är det att bry sig att gilla Aftonbladet och Se&Hörs artiklar menar du?

Å tragiskt det i Kongo såklart. Klart de är lika värda. Dock är det ju självklart Norge får mer uppmärksamhet eftersom det är mer relaterat till oss själva.

Anonymous said...

Detta attentat är en katastrof för drabbade och anhöriga, men inte liknande Estoniakatastrofen.
Detta är också ett angrepp på vår demokrati och det är en milsvid skillnad mot en katastrof som är opolitisk.