Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Glad och hård!

Tuesday, July 26, 2011

Glad och hård!


Otroligt rolig bild. Man kan tydligen vara stenhård och skitglad på samma gång. Nä, men skämt å sido är det meningen att visa upp mina nya fina ugglering på bilden. Uggleringen som guma Cilla fixade åt mig från Indiska. Har också köpt mig ett par uggleörhängen under min vistelse i Göteborg... för att inte tala om den underbara t-shirten med högtalargubben som jag tyvärr inte har nåt kort på än, men det kommer nog skulle jag tro eftersom den redan blitt en favorit.

Jag har inte ens varit hemma i 24 timmar och jag är redan fruktansvärt rastlös. Darn! Kan inte bestämma mig för vad jag ska hitta på heller. Jag har ju inte så himla lång tid på mig eftersom jag ska skjutsa Jordan till Kumla så mamma kan köra henne vidare till den svenska skogen i Harje... eller var det nu var. Jordan är väldigt fascinerad av de små huset alla människor har bakom bilarna. Haha, otroligt kul.

Nä, men nu ska jag banne mig hitta på nåt. Orkar inte bara dra runt här hemma längre.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: