Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Tick tack tick tack

Friday, July 01, 2011

Tick tack tick tack

Det har varit vad jag skulle vilja kalla en monsterdag. Den började med att Emma släpade med mig på en intervju! Någon ville skriva om oss (kontaktsjuksköterskor) i USÖs informationsblad och det var bara att haka på eftersom Emma nästan tappat rösten. Vet inte alls vad vi sa eller om det vart nåt att ha, men gjort är gjort och vi får åtminstone läsa det innan det går i tryck... sa hon i alla fall.

Sen var det full rulle på mottagningen. Cystar för hela slanten till 12.30. Bra för då gick det fort.

Efter jobbet drog jag upp på stan på börsjakt. Jag börjar tappa hoppet om att jag någonsin kommer hitta den där perfekta börsen och kommer få dras med min västtrafikficka för alltid. Men.. jag hittade mig en klänning, ett linne och ett par hang-around-brallor.

Sen till solariet. Verkar kanske lite vrickat mitt i sommaren, men jag jobbar ju på dagarna och jag orkar verkligen inte sitta i solen när det är så jälla varmt ändå. Nä solarie med doft och vattendimma är bättre!

Nu är jag hemma dårå. Hänger på balkongen och väntar. Ska ta mig en dusch och plocka undan lite, men annars har jag inget att göra fören 19.00 typ då det bär av mot Hallsberg :D. Jag hoppas verkligen de där regnet och åskan håller sig borta även om det verkligen är kvavt just nu. Och enligt min telefon ska det göra det också... ska bara regna en sväng mellan 14 och 17 imon... svårt att tro det stämmer men man kan ju hoppas.

Now some afternoon surf!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: