Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: By NetonNet

Saturday, July 09, 2011

By NetonNet


Vaknade bright n' early 5.30 och kände mig riktigt pigg och utvilad trots att jag inte somnade fören 23.00 typ igår. Inte så sent tänker ni, men för kvällströtta mig är det ju det. Vaknar tills riktigt skön luft. Det kvava har regnat bort under natten, tack och lov och nu är det alldeles ljuvligt. Morgonkaffet togs på balkongen med lite korsord.

Ska alldeles strax ge mig ut på min morgonrunda. Önskar jag kunde ha nån av alla de skivor jag inte hunnit lyssna på i öronen. Dock hittar jag inte min lilla spelare och den är ju ganska så kass ändå. Vad jag behöver är en sån mini med klämma. Spanade lite efter iPod Shuffle och kom över denna variant från NetonNet. Eftersom iTunes bara bråkar med mig ändå känns det lite som jag vill undvika allt som har med musik och Apple att göra och denna är dessutom billigare och har LCD-display. Får nog bli en vända till lagerbutiken och spana på den i eftermiddag. Men för nu får jag väl springa utan musik. Det har ju alltid funkat förr och gör det ju säkerligen idag med.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: