Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Nedräkning

Monday, July 11, 2011

Nedräkning


Egentligen är det ju 4,5 ungefär, men jag kör heldagar istället i min nedräkning eftersom det blir bättre så. Måndag morgon... sista måndag morgon före semestern. Känns helt enkelt underbart!

Jag funderar lite på hur jag ska göra för att veckan inte ska bli seg och superlång. Hemma blir nog inget problem, men det är jobbet jag funderar på. Har ett EKG och ett gäng prover att ta idag och det kommer väl ta mig ungefär en kvart. Mycket tid att fylla alltså. Det är lite surt när jag vet att andra har hur mycket som helst och jag önskar jag kunde hjälpa till där istället, men nu är ju inte det så lätt... Jag ska i alla fall inte klaga utan istället försöka vara kreativ och göra annat. kanske registrera in lite canceranmälningar, städa lite, höra med mottagningen om de behöver hjälp osv. Jag vi får la se. Snabbt ska det gå i alla fall!



Image and video hosting by TinyPic

No comments: