Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Apple sucks - Ny ringsignal

Sunday, July 31, 2011

Apple sucks - Ny ringsignal


Är det nåt Apple misslyckats med är det ju iTunes och dess förmåga. Mitt iTunes har varit galet länge nu och det går inte att göra ett skit. Jag kan inte få bort synkroniseringen och det bara strular och har sig så jag inte kan föra över musik fram och åter. Därför testade jag på Daniels dator och det funkade klockrent. Men... luren kan bara vara synkroniserad med ett iTunesbibliotek åt gången varav det jag redan hade i telefon försvann när jag la till nytt. Strålande Apple! NOT!

Hur som helst så försvann även mina ringsignaler. De jag byggt själv och håll på med en hel evighet att få till. Och visst jag kan bygga om, men jag kan ju inte få över dom till telefonen eftersom jag då måste synka och då kommer musiken jag lagt över från Daniel försvinna. Otroligt bra tänkt!

Så... jag fick helt sonika köpa mig en. Nu är det ju inte så där fasligt mycket som finns inom mina genrer, men jag lyckades i alla fall hitta mig en Vader-bit och det duger ju alldeles perfa. Det betyder dock inte att jag på nåt sätt förlåter Apple för att vara idioter.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: