Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: To hot

Thursday, July 07, 2011

To hot

Det var ju så himla skönt på dagen idag. Inte kvavt och inte för varm tack vare vita moln. Jippy... perfa springväder tänkte jag och kom hem skitpeppad och tänkte ge mig ut tidigt. Men tji fick jag. Nu skiner ju solen och det är otroligt hett. Bäst att vänta för annars tuppar jag väl av i värmen.

Gick över stan (ovanligt va?) på vägen hem och hittade mig en jättefin jeanskjol. Vet inte om jag känner mig helt bekväm i ljus jeansblå, men jag får väl lära mig.

I mon är det äntligen fredag. Inte för att jag egentligen bryr mig så mycket om att det är helg, men det betyder att det bara är en vecka kvar. Hade helst kört på direkt och fått det gjort, men jag får väl utnyttja helgen till förberedelser inför... Åker till Gbg direkt på fredagen när jag går och stannar där ett tag. Helt lovely skare bli!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: