Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Hardcore Madness

Thursday, July 28, 2011

Hardcore Madness


Jag inser ju att min hardcorehysteri är lite i senaste laget. Redan på högstadiet (låten ovan är från 1994) lyssnade många av mina vänner på Sick Of It All men på den tiden var jag ju bara punk. Det är i alla fall så bra att jag ryser.

Jag har varit äckligt effektiv idag hittills. Jag menar inte nog att jag varit ute och sprungit i morse och det gick superbra, sen har jag varit och lämnat paket på Direkten, hämtat paket på Ekersch, handlat på Lagerhaus och Bokia, kollat på Skopunkten (hittade inget) och varit och bytt min Mp3-spelare. Hah!? Vad säger ni om det?

Å sen kom kvavheten och regnet. Fy va klibbigt och äckligt det är. Jag har planer på att i alla fall dammduga här hemma, men vi får väl se om jag pallar det när det inte går att andas. Typsikt nog har jag hängt upp mina nytvättade löparkläder på balkongen, men de lär ju knappast va torrare nu än tidigare efter skyfallet som var nyss, haha.


Slänger in en video till... denna från förra året. Nu ska jag gö nåt lite mer nyttigt... som att slå in ett paket :D

Image and video hosting by TinyPic

No comments: