Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Om en vecka & nåra timmar!!!

Friday, July 08, 2011

Om en vecka & nåra timmar!!!

Efter en vecka där jag vaknat "sent" nästan varje morgon verkar det vänt igen. Uppe innan tuppen vid 4.08... nu börjar jag känna igen mig själv.

Tar det lite lugnt såhär efter uppvaknandet med en eller två koppar kaffe och Alien i bakgrunden. Ska strax packa i ordning lite och om ca en timma bär det av mot jobbet extremtidigt för ett gäng varv runt Stora Holmen med efterföljande dusch innan jobbet drar igång.

Eller drar igång och drar igång. Inga patienter idag heller ju. Det blir jag och Emma som ska hänga ut på 28an idag och inte ha nåt att göra. Jag är faktiskt lite besviken. Jag hade ju sett fram amot två veckor med massor att göra så dagarna gick supersnabbt, men efter en överblick av nästa vecka inser jag ju att så icke kommer bli fallet. På måndag ska jag ta en inskrivning åt Malin, men i övrigt är det bara två narkospatienter på onsdag och två lokala på fredag (de lokala gör vi inget annat med än ber dom byta om och går med dom fram och åter till operation). Kommer bli döden med andra ord. Tur att jag har en hel drös med cancerregistreringar kvar... får göra det väldigt sakta så jag har till hela veckan. Men det ska bli trevligt att hänga lite med Emma idag. Det blir ju sällan trist. Kunde ju inte varit bättre människa att inte ha nåt att göra med eftersom vi ju alltid har nåt att prata om i alla fall.

Så här såg det ut för vissa igår kväll redan. Fubbigt värre!
Om en vecka idag kommer jag vara helt lyrisk i alla fall. Då är det sista dagen innan semestern och stundande Göteborgsresa. Jag tror i alla fall nästa vecka kommer gå lite snabbare än denna eftersom jag kommer ha packning och planering att styra med på eftermiddagarna/kvällarna. Jag planerar dra så fort jag bara kan från jobbet, dvs så fort jag hämtat nr 2 av de där lokalanestesipatienterna och han fått på sig kläderna och dratt. Då stämplar jag ut och kommer inte tillbaka på fyra veckor och nåra dar!


Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Christian said...

1-0! :D

Hannastacia said...

Stöddapa! :P