Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Semester part 1

Tuesday, July 26, 2011

Semester part 1

Jag vet att jag sa att jag skulle försöka uppdatera nån gång under Göteborgsvistelsen, men jag kom på hur otroligt skönt det var att inte sitta vid datorn alls så jag har faktiskt inte gjort det på hela tiden. Det är alltså typ 8 dagar utan dator. Otroligt! Visst jag har ju min iFån så jag har allt kollat Facebook och lite nyhetsskvaller, men i övrigt har jag hållt mig borta. Trodde jag faktiskt inte jag var kapabel till, men man upphör ju aldrig förvånas eller vad säger man?

Jag kom hem igår kväll efter att ha varit i Göteborg sedan semestern startade. Det kändes bra knepigt och tomt att komma hem när man haft folk omkring sig i princip hela tiden. Ska försöka sammanfatta veckan lite kort för er.


Senaste gångerna jag åkt till Göteborg med bil har jag ju kört direkt till Cillan på Masthugget. Jag har lärt mig vägen dit. Nu skulle jag till Backaplan och möta upp Daniel där efter jobbet. EasyPiecy tänkte jag, men såklart inte. Jag kan knappt förklara hur mycket jag HATAR Tingstadstunneln för den tar en banne mig aldrig dit man vill. Vilse såklart. Irrade runt i Backa industriområde i säkert en timme. Som tur var hade jag ju tid på mig och jag kom faktiskt fram till Backaplan i tid.

Fredagen var en perfekt start på semestern med god mat i form av hemmalagade hamburgare och slappande i soffan.


Fest med de bästa
På lördagen var det fest, precis som jag och Cillan planerat. Vi hade bestämt att vi skulle ha en lite skriva bara vi fyra och så blev det och grabbarna hade inget annat val än att haka på. Inte för att de hade nåt emot det men ändå. Vi började på 9:ans Ölhall... ett nyöppnat hak på Andra Långgatan där vi åt burgare och drack en öl innan vi drog vidare till Cillan och Dick. Eva och Calle kom över och vi hamnade på Henriksberg i Majorna. Dit kom även Christian, Danne Aggerstam och Sandis och det blev lite jobbigt där ett tag, men det visade sig att det mest var jag som nojade över situationen och allt gick finfint. Mycket trevlig kväll förutom det faktum att jag försökte beställa en Strawberry Daiquiri till mig och Cillan och fick nån jäkla röd vidrig Dry Martini som kostade skjortan.


Fotboll
Söndagen blev det fotboll som vi planerat. Jag var mycket uppspelt över detta. Dels för jag inte varit på fotboll på väääldigt länge och dels för att det faktiskt var GAIS och Örebro som möttes. Tilläggas ska att jag INTE hejade på Örebro. Nä, vi stod i GAIS-klacken på kortsidan. GAIS vann! Jag trodde jag eventuellt skulle bli lite uttråkad, men faktiskt inte. Det var skoj rakt igenom. Det enda jag har att klaga på var att det faktiskt var lite kyligt till och från.

Vardag fast inte
Daniel jobbade ju hela veckan så dagtid var det jag som fick roa mig själv. Konstigt det är hur man slappnar av bara man är hemifrån och jag kunde faktiskt sova längre än jag brukar varenda dag, trots att jag ju ändå vaknade av klockan när Daniel gick upp. Riktigt skönt att kunna stressa av så.

Jag passade på att utnyttja motionsspåren i Tuve några gånger under veckan. Jag fick dock trängas med kidsen som deltog i Gothia Cup och bodde och tränade där ute, men det var inga större problem. Det är inga dåliga spår där. Backigt och jäkligt och man blir helt slut bara av det korta spåret på 2,8 km.

Under måndagen utmanade jag ödet lite också och tog mina fötter, min iFåns GSP och traskade bort till Backaplan. Det var ca 5 km enkel, astråkigt raksträcka. Väl på Backaplan köpte jag en dricka och sen vände jag hem igen. Jaja, jag fick ju en promenad i alla fall, haha.

På onsdagen äkte jag och Cillan hem till Familjen Lilja. Matte har jag ju träffat några gånger senaste tiden i Värnamo, men vi kom fram till att det var äckligt länge sedan jag träffade Cicci och Adrian. Det var när han var nästan nyfödd och de var och hälsade på i Värnamo. Det blir väl lätt så när folk får barn och det är ju riktigt trist. Jaja, nu fick jag träffa dom i alla fall... även om Adde sov större delen av tiden. Han hade blitt riktigt stor och han var verkligen pappa upp i dagen.

Torsdag och fredag var det häng med bästa guma Cillan. Frölunda torg besöktes bägge dagarna för lite shopping och torsdagen bjöd även på lite glass på Eriksberg, vilket ju är en otroligt fin stadsdel.

Dead Nation
Alla som känner mig vet att jag jag gillar tv-spel. Dock är jag ju lite kräsen när det kommer till typ av spel. Daniel gillar dock samma typ av spel som mig och hade ett som påminde exakt om mitt favoritspel Baldurs Gate. Ett Shot em' up-spel där man spelar tillsammans och ser gubbarna uppifrån. Gillart!


Tjejfest
På lördagen var det dax för Daniel att hämta upp sin son och för mig att flytta hem till Cillan och Dick. Dick skulle ut på landet på kräftskiva och Cillan och jag hade planerat en tjejkväll med Cicci och Eva. Vi skulle ju sitta ute och dricka röda drinkar, men skyfall gjorde att vi hamnade på Kellys på Andra Långgatan och där satt vi kvar hela kvällen. Det var riktigt trevligt faktiskt och mellan 18.00 och 02.00 satt vi på prick samma ställe innan jag och Cillan gick och köpte skräpmat och gick hem.

Låååång promme i Göteborg
Söndagen imponerar. Planen var att ligga och slöa i soffan och käka pizza, men när vi bägge vaknade och mådde super skippade vi de4t och gav oss ut på promenad i stället. Det resulterade i 6 timmars promenad! Vi bröt för en lunchmacka i Majorna och en glasseka vid Operan, men i övrigt gick vi hela tiden. 6 timmar liksom!!! Framåt kvällningen när Dick kom hem mös vi med tacos och glass.

Lilleman
Jag har ju noll erfarenhet av barn va... och då menar jag noll. Jag vet inte alls hur man beter sig med barn. Daniels son är 7 och alla försökte övertala mig om att det var skitenkelt med en 7-åring, men när man inte vet alls hur en 7-åring är verkade det fruktansvärt skrämmande. Det var ju såklart ingen fara alls. Han var hur go som helst grabben och jag hade ju verkligen inte behövs vara nervös... precis som alla sa. Kändes skönt att få träffa bägge grabbarna Velander innan jag åkte hemåt Örebro igen. Nu får jag vänta ända tills nästnästa lördag innan jag ser den stora igen.

Örebro
Så... nästan två veckor hemma nu då. Känns inte så jäkla skoj, men jag har i alla fall lite inplanerat att göra. Jordan (syrrans äldsta) är ju här. Irre och P-J kommer till stan en sväng och kanske även Sussi. Cillan och Dick tänkte väl också komma hit, men det vet vi ju inte riktigt än hur det blir med. Det kommer nog gå ganska snabbt ändå.

Nu ska jag ge mig ut och springa lite på hemmaplan. Tror det får bli Fallen denna morgon faktiskt!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: