Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: HARDCORE!

Wednesday, July 27, 2011

HARDCORE!

Efter att ha varit ganska däckad av mensvärk igår är jag åter på banan idag. Tror inte jag berättade det igår men jag köpte mig en mp3-spelare i Göteborg. En sån med klämma som ju är perfekt att ha om man springer. Så jag premiärsprang med den i morse. Jag säger bara en sak: HARDCORE IS DA SHIT! Jäklar vad det gick och jäklar vad det gick bra. Hardcore måste va den ultimata träningsmusiken. Snabbt och peppande och det är ju helt omöjligt att göra annat än att springa i takt och därmed springer man snabbt också. Märkte knappt att jag blev andfådd... kanske för att jag inte hörde det eftersom jag hade ganska hög volle. Så... jag sprang skitsnabbt och gjorde dessutom fyra stopp på vägen för armhävningar, benlyft och dips vid bänk. Nu äten och duschad känner jag mig ganska slut i musklerna, men pigg ändå. Så där härligt välmående i kroppen.

DOCK... är jag uttråkad. Jag har varit hemma i typ en och en halv dag och jag är redan trött på't. Jag vill tillbaka till Göteborg. Jag saknar stan. Jag vet inte vad det är men jag har alltid gillat känslan i den där stan. Den känns som den aldrig kan bli tråkig och som om det alltid finns nåt man kan hitta på. Här dock... här finns inte en meter jag inte gått, inte en affär jag inte varit inne i, inte nåt att göra. Jo, träna, men det är ju typ bara det jag gör. Jag trivs i Tuve också. För er som inte vet, vilket jag antar är en del, ligger Tuve på Hisingen... ca 5 km från Backaplan (som ju de flesta BORDE ha koll på var det ligger, skam vore annat).  Det är ett område bestående av både lägenheter och hus. Lugnt och fridfullt och nära till skogen. Det finns ett litet torg som har det mesta man kan komma att behöva om man skulle bo där.... ni vet affärer, vårdcentral, apotek o.s.v. Riktigt trivsamt och lagom nära in till stan.


Sen saknar jag ju att ha folk runt omkring mig. Jag har ju varit sambo i över en vecka och det känns fruktansvärt tomt att strosa omkring här helt själv. Sen har jag ju träffat en massa goa människor som Cillan och hennes Dick, Cicci och Ävan o.s.v. Vad GÖR jag kvar i Örebro egentligen.jag har ju varit på väg till Göteborg i hela mitt liv känns det som. Varför å VARFÖR har jag inte gjort slag i saken tidigare och flyttat dit?!? Jaja, förhoppningsvis blir jag Göteborgare inom inte allt för lång tid i alla fall.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: