Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Nedräkningen kan snart börja

Sunday, July 10, 2011

Nedräkningen kan snart börja

Hur mumsigt tror ni inte detta är'rå?

Japp, då var även kvällspromenad och veckohandling avklarad. Det blev en timmes promenad i mina volvoskor som tragiskt nog börjar gå sönder. Jag lär ju inte kunna gå i andra skor nu på jobbet, men jag har banne mig inte råd att köpa nya för över tusen spänn just nu. Inte innan semestern i alla fall.

Och på tal om semester! Jag har ju räknat ner ganska länge nu va, men nu börjar snart den riktiga nedräkningen! Kan knappt tro det är sant. Sista mån, tis, ons, tors och fre innan 4 veckor ledigt. Hur underbart är inte det då?!? Och hur underbart är det inte att få "flytta" till Göteborg och bara njuta av sällskapet av goaste människa?!?!

Med tanke på hur lite jag har att göra i veckan... i alla fall av vad jag kunde se innan helgen, kommer det inte gå direkt fort det är jag övertygad om, men jag ska göra allt jag kan för att hålla mig så sysselsatt jag bara kan. Kommer antagligen vara skinande rent på Dagkirurgen när Åsa och Nina kommer och tar över på måndag... och då är det inte tack vare städerskan.

Nästan så jag längtar efter att helgen ska va över nu... eller nästan och nästan... jag LÄNGTAR till att helgen ska va över. Men innan dess längtar jag efter lite mat och sen ett gött telefonsamtal på det.

Over and Out (kanske)

Image and video hosting by TinyPic

No comments: