Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: DKE

Monday, July 04, 2011

DKE

Måndag morgon och jag vaknade för första gången av min nya klockradio.... det var ett jäkla liv på den. Så pass att jag flög upp och rökade stöta till tv-dosan så den flög iväg och rakt in i väggen. Trött som få idag.

Idag ska jag börja på Dagkirurgen då där jag ska spendera nästkommande två veckor. Ska bli riktigt kul! Jag hoppas på fart. I alla fall lite mer fart än vad som varit de här tidigare två veckorna på semesterperioden. Det har nämligen varit bland de segaste i hela mitt liv.

Helgen har varit helt underbar. Fredagen blev sen med tågförsening. Inte förvånande direkt. Balkonghäng långt in på småtimmarna och riktig action på Karl Johanskolan när säkert 4 brandbilar och det dubbla med polisbilar körde upp. Ingen aning om vad det var som hänt och de verkade inte hitta det de sökte för ett efter ett tag körde de lugnt därifrån. Lördagen spenderades på staden. Länge och väl inne på BananaMoon där jag faktiskt aldrig varit sedan de flyttade till Järntorget.. och det var ju ett antal år sedan. Sen kollades på Open Art. Jag är faktiskt lite imponerad. Var sjutton har de fått sina idéer ifrån? Vem kommer på att göra en säng av knäckebröd liksom? Igår bjöd mamsen på kaffe på balkongen innan det var avgång mot Töreboda och tåg igen. Jag vet att det inte låter värst, men det har varit en helt perfekt helg!

Jag är som sagt mycket trött idag. Kaffet må kicka in snart annars vetikatten hur jag ska orka med nåt! Speciellt inte det som är planerat efter jobbet. Jag och Emma ska nämligen upp i mina berg och gå milen runt Falkasjön. Vi har planerat detta länge. Egentligen skulle vi gå en hel helg och det skulle vraa mycket längre. Från allra första början Bergslagsleden i sin helhet. Detta ska vi fortfarande göra nån gång, men det var svårare än vi trodde att få ihop en helg som passade. Så det blir en mil efter jobbet istället. Inte alls illa egentligen för en mil i skogen är ju faktiskt bra mycket längre än en mil på platt mark. Men... nu har vi inte sett ännu hur vädret tänker bli. Ser mycket grått ut just nu och med vår tur börjar det väl spöregna så vi inte kommer iväg. Vore ju typiskt.

Bäst att skynda nu!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: