Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Nä, jag vägrar helt enkelt!

Monday, July 11, 2011

Nä, jag vägrar helt enkelt!

Jag började ju frysa lite smått redan igår kväll. Så pass att jag faktiskt satte på mig långärmat och strumpor sista timmarna innan jag gick och la mig. Sen tänkte jag inte mer på det. Förrän på jobbet idag när jag frös igen så jag skakade och fick sätta på mig min blå patientkofta jag haft hängt på stolen i mången veckor nu utan att behöva använda. Otrooooligt törstig har jag varit med. Hävde i mig säkert 2 liter vatten innan lunch.

Och sen började det halklas och ha sig lite i halsen. Den gör inte ont på nåt sätt, men den är inte helt ok. Den är obekväm och inte ens Cola Zeron jag sitter och snuttar på gör det bättre. Vid 15.00 slog det bara till i huvudet och det är en sån där dov och mycket irriterande huvudvärk som inte ger sig trots ännu mer vatten och Ipren.

Det får inte vara sant! Jag vägrar och kan inte bli sjuk nu! Imon är inget att göra på jobbet så på det sättet är det ju lugnt... värre är med onsdagen. Men det spelar ingen roll. JAG SKA JU HA SEMESTER! Jag kan väl för bövulen inte bli sjuk lagom till det!?! Inte nu när jag inte varit sjuk på flera år. Men det vore la för typsikt om det blev så. Då går jag fan ut och skjuter nån eller något! Gäss kanske. Inte vet jag, men vad jag vet är att det INTE FÅR HÄNDA!

Ikväll blire kurera. Det blir varmt bad och kanske till och med lite te. Och imon är det jag som är pigg och kry som en jäkla nötkärna och hör sen!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: