Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: WTF!

Wednesday, July 13, 2011

WTF!

har varit på så himla bra humör hela dagen och är fortfarande. Allt känns som en stor sol. Det har inte ens varit jobbigt att vara på jobbet trots att jag var klar med mina patienter redan strax efter lunch.

Men... jag känner mig krasslig igen. Jag är varm som en kamin och halsen öm och känns svullen. Jag har dessutom försökt packa, men det känns som jag ska brinna upp så fort jag rör mig. Har dock ändå fått ner grejer i väskan så man kan tro jag ska vara borta i ett år typ. Inte helt nödvändigt alls eftersom jag ju kommer ha tillgång till tvättmaskin och dessutom säkert inte kommer behöva ett ombyte till varenda jäkla dag. Jag menar herregud jag ska ju försöka slappa. Jag har ju semester. Men det bli ju lätt så när jag vet att jag kan lasta hur mycket som helst (nästan) i min Atos och slipper släpa väskan på tåg och skit.

Nu ska jag ta ett bad och hoppas jag mår bättre efter det. Kanske man skulle slå till på en kopp te också. Men jag vet inte... det skulle säkert lindra halsen, men hettandet lär ju inte bli bättre. GLASS skulle man ha!


Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Johan Johansson said...

strepsils brukar va bra för halsen finns i olika smaker .

/ Johan