Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Presemestriell!

Tuesday, July 05, 2011

Presemestriell!

Ja, men se vilken praktisk pryl... och inte svindyr heller. En sån ska jag skaffa mig till mina skogs- och bergsäventyr.

Dagen har inte alls varit lika snabb som igår än så länge. Har avklarat en patient på morgonen och det kommer två till, men inte fören 12.00. Bored till döds nu. Och inte har Malin nåt jag kan hjälpa henne med heller.

Jag känner mig tyvärr inte helt kry heller. Var ju tokseg och frusen under kvällen igår och i morse hade jag lite lätt ont i halsen. Jag har ju sovit till 5 två mornar i rad och är svintrött ändå. Jag FÅR ju bara inte bli sjuk. det är ju bara jag och Malin här och det finns ingen som kan täcka om det skulle hända. Nä... bara att bita ihop och hoppas att det går över.

Ni anar inte vad jag längtar till semestern nu... så mycket att jag knappt står ut! Nästa fredag... alltså den 15/7 kommer jag vara den lyckligaste tjejen there is. Då bär det ju av mot Gbg såklart med ilfart så fort jag lämnar detta bygge. Tänk om man bara kunde skruva fram tiden tills dess för jag vill vara där nu!


Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

mamsen said...

Varför ska vi kvinnor skaffa en sån här grej, Stå och kissa??? Var inte ditt stora mål i livet att få alla att sitta och kissa, hur gick det med det?

Hannastacia said...

Jo, karlarna ska stå! Detta är ju super när man är t.ex ute i skogen. Ska ju inte direkt använda den hemma.