Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Krigszon på Stora Holmen

Friday, July 08, 2011

Krigszon på Stora Holmen

Landat på min plats på jobbet. Väldigt lyxigt med egen dusch och tillgång till högtalare så jag kan spela musik från min telefon.

Morgonens löprunda blev en liten upplevelse. När jag sprungit ett varv hörde jag ett konstigt ljud från andra sidan ån och när jag kikade genom buskarna såg jag en man stå där. Ljudet var klaschande och när jag kollade såg det precis ut som att han stod och slog på sitt armveck... som om han gjorde sig redo för att skjuta herion. HERREGUD! Jag såg väldigt dåligt genom buskarna och många tankar gick genom huvudet på vad jag skulle göra. Tillslut beslöt jag mig för att bara springa vidare och kolla igen nästa varv. Jag hann väl ungefär halva holmen runt innan första smällen. PANG! och sen en till... och en till. Att det var ett vapen var ingen tvivel om. Jällar va skraj jag vart först. Bärjar heroindåren skjuta nu också?!?! När jag började närma mig sidan där mannen stått stannade jag till och började gå för att inte springa rakt in i en skjutgalen dåre, men då träffade jag på en man med en hund. När jag såg att han log förstod jag ju att det inte var nån fara.  jag kollade bort och där stod inte längre en man utan flera stycken, alla iklädda militärkläder och med gevär i händerna. Mannen med hunden bekräftade vad jag redan förstått vid det här laget. De sköt fåglar!


Det är ju som så att det varje år är invasion av gäss runt hela sjukhusområdet. Vanliga och Kandada. Lika vidriga bägge två. De skiter så det står härliga till och man kan knappt gå nånstans utan att trampa i skiten. Dessutom är de väldigt argsinta. De tar över alla cykelbanor och väser och anfaller så fort en människa kommer i närheten. Nu har de iofs lugnat sig lite när deras ungar växt upp lite, men de är inte alls snälla. Runt sjukhuset där många som rör sig är sjuka och inte hinner springa undan de anfalande gässen är det såklart ett ganska stort problem. Dessutom är ju Holmen även kallad Barnens Ö och barn har ju inte heller mycket att komma med mot de stora djuren. De har försökt flytta på dom flera gånger, men eftersom det inte funkar så bra antar jag att detta är ända alternativet för att få väck på dom.

Nu sitter jag och väntar på Emma som blir lite sen idag. Hon ska nämligen lämna sina barn och inte se dom på två veckor så hon blir lite senare. Inte för att hon behövs här, men jag hoppas hon kommer snart för nu börjar jag bli lite uttråkad.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: