Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: A Scumbag Zero And Anti-Hero Is What You Think Of Me!

Friday, July 29, 2011

A Scumbag Zero And Anti-Hero Is What You Think Of Me!

(and your right)


 Nyss hemkommen från kvällsprommenaden. Blev en kortare på kanske 50 minuter idag. Fötterna gör ONT! Har under eftermiddagen spenderat tid med min syterdotter Jordan. En mycket uttråkad ung dam, vilket jag förstå efter att ha suttit på Norra Strandgatan i snart två veckor. Det är inte lätt för en 18-åring från USA att roa sig i Örebro inte. Speciellt inte när mamma jobbat på dagarna. Nu har i alla fall mamma gått på semester och på måndag åker de över till staterna tillsammans.

Jag vet inte om jag nämnt det, men JAG SAKNAR GÖTEBORG OCH DANIEL! Fick i alla fall goda nyheter av Cillan idag. Hon kommer uppåt på onsdag. På torsdag åker vi till Åsbro och hälsar på Irre och PJ på landet och på fredag åker hon vi tillsammans ner i bil till Göteborg igen. JIPPY! Som jag längtar.

Fy jag börjar nästan redan få ångest för att semestern snart är över. Urdumt! Har ju bara haft hälften och inte ens det. Det är väl mest för att jag känner att jag kommer slösa bort en vecka till här hemma i Örebro innan jag får spendera min sista vecka med de jag vill. Den veckan kommer säkerligen gå MYCKET snabbare än denna och nästa och sen kommer vardagen åter och det kommer gå veckor emellan jag får träffa Daniel. Jag har varit där förr och under lång tid och jag vet prick hur jobbigt det är. Var det inte jag som ALDRIG skulle ha ett långdistans igen om det tog slut med Christian. Jo, jag tror minsann det. I suck, big time. Nä, nu ska jag väl inte vara sån. Jag är ju överlycklig att jag träffat Daniel. Har inte berättat så mycket om detta eller om honom och det ska jag väl inte göra heller... i alla fall inte än. Det är för nytt och jag vill inte jinxa nåt.

Nu ska jag ta en dusch och sen kommer jag väl åter hit till soffan skulle jag tro. Jag önskar jag passat på att köpa mig nåt gott när jag var i affären, men det är så dax att börja tänka på det nu och jag orkar verkligen inte ge mig ut igen. No way. Jag får nöja mig med yogutt och thin crisp ikväll.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: