Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Trååååk

Thursday, June 30, 2011

Trååååk

Har fantastiskt tråkigt ikväll. Vet inte riktigt varför, men det kan ju bero på att jag längtar så otroligt mycket efter i mon och kvällen går sååå sakta. Mina nära och kära i Gbg är på Blood for Blood ikväll så jag har ingen att prata med och det känns otroligt ensamt att sitta här och glo medan de är ute och roar sig. JAG SKULLE VART DÄR JAG MED!


Hämtade upp tvätten lite tidigare för att få det gjort och nu har jag tvätt hänger i hela jäkla lyan. jag som har så städat och fint gillar INTE att det ser stökigt ut igen, men det får jag ta tag i imon efter jobbet. Medan jag väntade på tvätten passade jag på att träna lite styrka här hemma och ta en kortare löprunda på ca 4 km. Det var bra jäkla svettigt vill jag lova. Nu har himlen täckts av svarta moln också och regnet och åskan hänger i luften. Det är väl för typiskt bara. Det får inte regna hela helgen! Inte just denna!

Nu ska jag se till att få i mig lite suppersch och sen ska jag lägga mig och tycka synd om mig själv när de andra är ute och roar sig. I mon är det i alla fall FREDAG!


Image and video hosting by TinyPic

3 comments:

Johan Johansson said...

Inte så kul att va själv ibland,jag tvättar åxå nu under kvällen, hoppas du får kul imorgon !

Hannastacia said...

Tack Johan. Det lär bli supernajs :D

Johan Johansson said...

Va så lite ;) lite kvavt ute idag