Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Långledigt!

Wednesday, June 01, 2011

Långledigt!

Då var det avklarat. Varför är de sista timmarna innan man ska gå på långledigt så himla långa? Jag hade massor att göra så det var inte det, men det gick übersakta ändå. Nu väntar i alla fall 5 dagar av total ledighet. Skönt!

Jag har gett upp hoppet på att mina golfklubbor kommer innan långhelgen är över. På statusen för beställningen står samma:"Sent to warehouse" kvar sen i går morse. Om det är ett warehouse i Sverige eller England vet jag inte, men det spelar nog ingen roll.

När jag var i Göteborg sist köpte jag och Cillan nytt nagellack. Grönt sådant (eller turkost eller vad man ska kalla det) med lite glimmande i. Jaghar inte haft tillfälle att prova det fören nu eftersom jag inte får ha lack på jobbet, men så fort jag kom hem idag åkte det på. Jag gillar målade naglar, men detta kommer ta tid att bli van vid. Ser lite läskigt ut till och med när fingrarna flyger över tangentbordet, haha.


Nä,nu ska jag ta tag i alla måsten så som disken som växts sig ganska stor. Vill ha allt klart innan jag kan känna mig helt ledig.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: