Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Var är min sol?

Thursday, June 02, 2011

Var är min sol?

NU är det ledig och nu ska solen komma.skina klart. Så var det väl bestämt? Ändå ser det ganska mörkt ut på himlen nu när jag kliver upp. Det gillar vi ju inte! Framförallt gillar vi inte att det verkar som det blåser. Brukar det blåsa så här mycket? Jäkla irriterande.


I morse blev en kvinna överkörd av tåget vid Södra stationen i Örebro. Södra stationen kan verkligen ifrågasättas tycker jag. Vad är det ens för mening att ha två stationer i en så relativt liten stad? Jag kan inte ens räkna på mina fingrar hur många gånger jag hört folk (stockholmare mest) kommentera detta när man åkt förbi. Det är ju löjligt egentligen. Tåget hinner ju knappt börja rulla emellan.

Sen är det de där med övergången på stationen. Att det inte sker fler olyckor är ju ganska otroligt egentligen. Det är två spår avdelade med grindar. Såna där med fjäder som smäller högt när de slår igen. De känns gammalmodiga och det finns ingen låsmekanism på dom när tåget kommer. Det är alldeles för lätt att chansa att man hinner över, vilket denna unga flicka uppenbarligen inte gjorde. Övergången har fått kritik förr, men ändå har man inte gjort någonting åt den. Det kanske är dax nu.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: