Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Utan nät igen

Wednesday, June 08, 2011

Utan nät igen

Åskväder som igår känns inte som jag upplevt sen jag var en liten tösabit. JÖSSES säger jag bara! Men det var riktigt mysigt ju! Lagom tills jag kom till Emma gav sig första vändan och vi kunde faktiskt sitta ute och käka. Emma och Marie-Louise hade gjort en underbar pastasallad och till dessert fick vi tårta. Kvällen var ljuvlig... Tills den svartna på igen och åskvädret från helvetet anlände lagom till kaffet. Vi hann precis in innan himlen öppna sig och sen satt vi i Emmas vardagsrum och kollade på blixtrarna som bokstavligen täckte himlen.

Jag va hemma till 21.00 och då började faktiskt himlen klarna.

Efter all mat och socker var det omöjligt att somna. Låg och vred och vände mig och tidigast 2.00 kunde ögonen slutas för natten. Inte pigg nu med andra ord.

Som väntat fungerar inte modemet nu när jag slog på det. Blinkar frenetiskt och vill inte hitta nätverket. Jag anade detta när jag slog av det igår men vågade ju inget annat. Varför ska det krångla så varenda jäkla gång!?! Återigen tack och lov för min iPhone!!!

No comments: