Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Fram med bilderna nu Mille fö fan

Thursday, June 02, 2011

Fram med bilderna nu Mille fö fan


Seriöst... kan inte den där maffioson bara släppa ifrån sig sina bilder? Det är dax att ta reda på sanningen och få slut på den här jäkla kungahärvan en gång för alla. Det är alltså inte om bilderna finns som är frågan utan ifall de är äkta eller inte. Att de finns kan man nog vara ganska säker på... flera säger sig ju ha sett dom och jag tror att Mille tillslut kommer släppa dom. Jag antar att det är så att han vill trissa upp priset på dom, men han borde få ganska mycket stålarsch för dom redan nu.

I kontrast till Kungen... Vilken jäkla hjälte! Yasuteru Yamada, 72, pensionär i Japan. Han har samlat ihop 200 åldringar som kan tänka sig gå in i Fokushima och låta de yngre arbetarna slippa.

Jag är 72 och har gissningsvis 13 till 15 år kvar att leva. Även om jag utsätts för strålning skulle det ta 20 till 30 år, eller längre, att utveckla cancer, säger Yasuteru Yamada till BBC.

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Anonymous said...

Kungen och hans vänkret skulle kunna anmäla sig som frivilliga. Kungen är 65 bast. Han har levt bra liv hittills utan att göra så mycket. Enda sättet att behålla hedern vore att agera hjälte. Ändå hinner han beställa en och annan kaffeflicka innan det blir dags.

Hannastacia said...

Vilken jäkla bra idé!