Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Pust, stön, varmt

Wednesday, June 29, 2011

Pust, stön, varmt

Man ska ju inte klaga va, men jisses va varmt det är! Jag tycker det varit perfekt de senaste veckorna, men nu går det överstyr igen. Skulle helst vilja gå naken till jobbet idag, men det går ju inte för sig, så det är la bara att dra på sig nåra paltor och räkna med att de är blöta av svett när jag kommer fram.

Igår var jag och köpte mig ett bord till min balkong och nu känns den mer komplett. Spenderade större delen av kvällen där igår faktiskt under mitt parasoll och vid 21-tiden när solen börjar försvinna ner bakom huset framför var det riktigt skönt faktiskt.

Räknar med en hemsk dag idag på jobbet... räknar man med det värsta kan det  ju inte bli sämre :D. Det är inte det att det är mycket... inte alls, utan snarare tvärtom. Idag på förmiddagen har vi ingen mottagning alls, men jag är ensam syrra och därmed fast i telefontiden HELA förmiddagen. Jag spyr tror jag minsann. Tycker det är så fruktansvärt tråkigt! Men jag överlever väl det med antagligen.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: