Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Äntligen lite frisk luft!

Friday, June 10, 2011

Äntligen lite frisk luft!

Det var ganska skönt redan när jag kom ut i morse, men inne på jobbet var det som om ingen luft passerat. Allts jobbat ytterligare en dag i över 30 graders värme. Men dagen var rolig. Jag hade Helén brevid mig och sen hade jag en del eget som var ganska givande.

Efter jobbet var det hett ute igen. Jag gjorde dessutom det jag sa att jag inte skulle göra och gick över stan. Det blev en snabbis bara dock eftersom jag insåg mitt misstag ganska snabbt. Så mycket folk!!! Och så svårt att ta sig över vägen! Gjorde större delen av mitt shoppande på Ekershallen sen istället. Inhandlade grejer för fotvård som jag ska göra i helgen. Fötterna blir inte direkt mjuka och fina av att gå och springa så mycket som jag gör och ska jag kunna visa mig utan strumpor i sommar krävs nåt drstiskt. Eftersom vädret inte ska bli nåt som helst bra i helgen tänkte jag passa på.

Jag tog tag i städningen direkt när jag kom hem. Skurat, dammsugit och bytt sängkläder. Tyvärr inte tvätt vilket hade varit underbart att få gjort också, men det fanns ingen tid så det får bli imon.

Och sen helst plötsligt nu... när jag satte mig i soffan... blåser det svala vindar genom lägenheten. Enligt termometern är det "bara" 20 grader ute och det är så himla skönt! Antagligen inte långvarigt eftersom nya åskväder är på väg in, men jag ska passa på att njuta så mycket det bara går medan det går.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: