Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Går sönder

Friday, June 10, 2011

Går sönder

Jag önskar ju jag kunde säga att jag sovit lite bättre, men det skulle vara lögn. Visserligen somnade jag igår, men det varade bara nån timma innan jag var klarvaken igen. Några stollar som tjoa utanför och det var klippt. Vid det laget hade min isklamp tinat och förlorat effekten och det var lika illa varmt igen. Tack och lov att det är fredag. Jag hade nog inte klarat mer annars.

Golf är inget man ska spela när vädret är kass i alla fall verkar det som. I Söderköping fick 4 golfspelare föras till sjukhus efter att ha träffats av blixten igår. Man kan kanske förstå att de avbryter så tidigt och är så skraja på de stora tävlingarna. Vädret verkar tyvärr som att det ska fortsätta vara kass. Sablarns jäkla väder.

Dax att ge sig av och försöka överleva sista arbetsdagen för veckan då....


Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Johan Johansson said...

Får hoppas du får bättre sömn inatt,verkar som jag har ett skatbo utanför fönstret,dom låter endel dom åxå ;) en skata var och kollade vid mitt insektsnät vid mitt sovrumsfönster idag.