Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Pain

Thursday, June 30, 2011

Pain

Idag var det tack och lov lite mer fart på jobbet på förmiddagen. Alltså gick det lite snabbare. Dock har jag gjort mig illa som sjutton i nacken. Vid cystometrierna är arbetsställningen allt annat än ergonomisk och när jag böjde mig för att skruva fast en slang sträckte jag till så det knaka. Och sen fick jag bara mer och mer ont så det till slut gjorde ont ner längs hela ryggfilén. Vid 14-snåret gav jag upp och gick hem eftersom varken Ipren eller vetekudde gjorde nån nytta, Nu har jag smort lite också och nu känns det faktiskt lite bättre.

Hade hoppats att tvättstugan skulle va ledig när jag kom hem, men icke. Jag får snällt vänta på min tid klockan 17.00. Darn. Jag hatar verkligen att tvätta vardagskvällar, men i helgen lär det ju inte bli.

Det drar ihop sig med moln på himlen. Är det över med det fina vädret nu lagom till ledigheten? Det ser banen mig ut så. Regn och åska väntas. Att det blir lite svalare gör mig ingenting, men jag vill inte ha regn! och absolut inte mer åska! På lördag ska det bäras av upp på stan och kolla på all konstig konst och gå i skivaffärer och jag hade ju tänk en glass ute också, men hur kul är det om det regnar?! Och frulle på balkongen är ju också inplanerat. Nä... det får helt enkelt inte bli så.

Nu ska jag ta tag i lite städning fram tills det är dax för tvätten. Hoppas att nacken/axeln håller sig lugn också för då blire ett pass i spåret senare med.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: