Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Thunder

Wednesday, June 01, 2011

Thunder

Det var i söndags som grannar och förbipasserande i Norrahammar i Jönköping upptäckte att en villaägare hade valt att klippa ut konturerna av ett hakkors i sin gräsmatta. En anmälan har inkommit till Jönköpingspolisen och villaägaren misstänks nu för hets mot folkgrupp, Hakkorset är cirka sex till sju meter i diameter. 

Jag undrar bara en sak... why? Ok, det kan vara så att villaägarna själva inte är hemma och nån vill spela dom ett spratt. Men om detta nu är människor som vill uttrycka sina åsikter kan man ju undra om detta var det smartaste sättet att göra det på.

Solen hann knappt visa sig innan åskan  kommer mot Sverige. Jag trodde faktiskt den skulle komma redan igår. När jag gick hem från jobbet i 30 graders kvav värme var det alldeles kolsvart i väst, men efter nån timme försvann det och solen kom tillbaka tillsammans med lite friskare vindar. Men nu är den alltså påväg från Tyskland. Jag tycker det är ganska mysigt med åska. Det jag inte gillar är om det åskar skitmycket så man måste stänga av all elektronik. Då blir jag så jääääla rastlös och risken att modemet inte funkar sen är överhängande,

Usch så jag ser ut idag. Jag provade en ny hårfärg igår som bet sig fast hårdare än de andra brukar göra och jag kan bara inte få bort de svarta fläckarna i kanten till håret i pannan. Har försökt dölja det med frisyren, men det lyckas sådär. Dessutom gick handsken sönder på den hand jag gned in färgen med vilket resulterade i kolsvarta fingrar. Efter lite gnuggande har de mer och mer gått över i en blå ton och nu ser det ut som jag skulle ha slagit mig riktigt illa. Tack och lov på insidan, men HELA ring och långfingret.

Bara en arbetsdag kvar nu hörni!!!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: