Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Jäkla drag idag

Tuesday, June 21, 2011

Jäkla drag idag

Idag var raka motsatsen till gårdagen på jobbet. Fullt ös hela dagen. Riktigt gött det eftersom det ju går så mycket snabbare då. Och nu vill jag att det ska gå snabbt. Jag vill va ledig! Jag vill ha semester! Det är ju iofs en extra dag ledigt denna vecka. En och en halv till och med. Jag har dock inga som helst planer för midsommar så det känns som det kvittar. Hellre fast forward en vecka till.

Jag har dock ett projekt på gång till helgen och det är projekt rens och storstäd. Jag har skrivit en lista för varje rum i lägenheten på vad som ska göras och då är det inte bara ytan som ska putsas. Nä, skåp och lådor ska tömmas och slängas ska det slängas kan. Jag kommer inte ge mig fören hela lägeneheten är genomgången och dessutom är skinande ren. Så, kan tänka att jag är ganska ensam om det men nu hoppas vi på dåligt väder till midsommar då!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: