Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Perspiration

Thursday, June 09, 2011

Perspiration

Tänk att det är möjligt att svettas så mycket. Det kvava vädret gör ju att man svettas i stillasittande och efter löprundan är jag helt sjöblöt! Det droppar verkligen och det vill inte ge sig. Måste snabbt in i en iskall dusch känner jag.


I morgon är det visst studenten i stan. Tur att jag kom på det. Hade nämligen tänkt ta en runda över stan på vägen hem. Det blir det ICKE. Nu blir det istället att ta en lång omväg hem eftersom jag vet av erfarenhet att studenterna åker på sina flak över stan prick när jag ska hem. Har fastnat där mången gång förr.

Jag börjar känna mig riktigt trött. Jag har lagt isklampen på kylning för att få följa med ner i sängen ikväll och fläkten har jag släpat ner från vinden. Kanske att jag kan få lite sömn i natt... PLIIIIIZ!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: