Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: ZombieStacia

Sunday, March 28, 2010

ZombieStacia

Kommer jag nånsin komma iväg ut? Jag vet inte hur jag ska få mitt arsle ur soffan och ut genom ytterdörren. Läste just i DN om omställningen till sommartid: Det blir ett trögare uppstigande och många får både sömnbrist och lite jetlag. Tack för den televerket! Vad händer om man plussar på ytterligare 6 timmar på den rubbningen + en förkylning utan nåde? Svar: Man blir the zombi that is Stacia.

Lägg märke till den tjusiga svarta ringen under ögat... ser ut som en skugga av ögonbrynet, men så är det såklart och tyvärr inte.


Igår skulle man visst släcka lamporna i Earth Hour. Det förklarar varför jag och mamma befann oss i totalt mörker när hon körde hem mig från stationen. Staden Örebro måste ha bestämt sig för att släcka ner nån timma för tidigt för det var fullkomligt kolsvart på gatorna. Och vad gjorde jag? Jo, jag steg in i min lägenhet och tände varenda lampa jag kunde komma på. Oops! jaja, man kan väl inte vänta sig att man ska hålla ordning på allt när man spenderat två veckor i paradiset tvärs över Atlanten. Dock måste jag också hålla med Magnus Frantzell om att Earth hour är en tom symbolhandling som inte får någon verklig effekt på energiförbrukningen från belysning.

Jag vet inte riktigt vad som är värst... jetlaggen eller förkylningen. Jag är så full i snor och bröte att jag inte kan andas. Detta kan ju inte direkt göra susen för min redan så nedsatta hjärnkapacitet. Jag mår faktiskt rent ut sagt skit. Jag fryser och huttrar och hostar och snörvlar. Vore väl just toppen om jag ska behöva börja min återkomst med en sjukskrivning. Nä, en C-vitaminshot och några apelsiner får det nog bli innan jag beger mig av nånstans... och kanske en liten tuppalur på sofflocket.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: