Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Icestorms over Austin

Sunday, March 21, 2010

Icestorms over Austin

Fy in i hela helvetet, vad hände? Det är så jävla iskallt så jag trodde jag skulle frysa ihjäl tidigare. Nattens storm hade visst orsakat lite skador... Daves stuprör hade rasat och längre ner på gatan låg ett träd kluvet i tu.

Vi drog med Dave till Texadelphia. De hade nåt så fantastiskt som Cheesesteaks (se bilden). Nåt så flottigt har jag nog aldrig skådat tidigare. Jag valde kyckling, men grabbarna åt varsin och höll på att gå i koma av fettchock.


Sen drog vi in till staden för att kolla på Priestess. Jag kunde inte koncentrera mig en sekund för jag trodde jag skulle frysa i bitar. Det är ju helt otroligt eftersom vi höll på att svettas ihjäl i går. Jag har dessutom lite känningar av brännan som gett mig den fina illröda färgen på armar, ansikte och bröst.'

Vi klarade inte mer en ett band innan vi gick tillbaka till bilen och drog upp AC:n på max på värmen. Sen drog vi till mallet där jag hittade en American Eagelaffär dr jag köpte mig ett par till av mina favvojeans. Inte en sekund för tidigt eftersom jag bara har leggings och tunna tygbyxor och i denna kylen är det inte direkt nog.

Nu sitter vi och softar med Dave. Vi skippar att dra in till stan igen. Det funkar inte i denna kyla och alla inomhusplatser lär ju va upptagna vid detta laget. Nope, istället tar vi några Coors light i soffan och kanske slutar det på Nomads igen.

I möra drar vi till Lafayette. Det ligger 6 timmar härifrån på vägen till New Orelans. Det ska va en mindre håla där Otto just bokat nåt motell som kör livemusik... verkar tipptopp.

Jag har inte direkt några bilder att visa fr¨n dagen... kanske några men nu sitter jag med Pottys dator och orkar inte resa mig. Anledningen till bristen på ort är kylen... jag klarade helt enkelt inte av att ta upp kameran trots att jag faktiskt hade vantar på mig. Det ska som tur är bli varmare redan i morrn så då blire lite bilder från roadtrippen till Lafayette..

Image and video hosting by TinyPic

No comments: