Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Austin: 1307 Rigdemont Dr.

Monday, March 15, 2010

Austin: 1307 Rigdemont Dr.

En snabbuppdatering. Skriver fran en amerikansk dator sa ni far ta att det inte finns bokstaver med prickar.

Vi lamnade Houston en aning for sent. Borjade gardagen pa Space Center. Det var val sadar lagom imponerande. Har har ni en gra byggnad och dar har ni en till. Na, lite intressant var det faktiskt, men det var bra mycket mer intressant och imponerande nar jag var liten oh var pa Kennedy Space Ceter. Kanske just for att jag var liten.

Vi fick vanta i en evighet pa taxin som skulle ta oss till biluthyrningsfirman och nar vi val kom dit var de inte helt enkelt att fa ut bilen. Krangel deluxe, men nar vi val kom iag gick allt fina fisken.

Det tog nog 3 timmar att ta sig hit. Val har mottes vi av en akta amerikansk BBQ. Jag har nog aldrig atit sa mort kott forr. Dessutom valdens godaste Fajitas med nan slags ostbrannvin som maste varit valsignat av gud.

God ol och gott sallskap var vad kvallen bjod. Dave, hans tjej och de andra vi traffat hitills har varit helt underbart trevliga. Kommer bli finfint detta.

Idag ar planen att shoppa lite. Festivaqlen borjar tydligen inte foren onsdag, men det ger oss ju bara lite tid att orientera oss i hoodet. Har en hel dros bilder ni ska fa ta del av senare, mn nu borjar grabbarna antligen bli klara sa det far bli senare.

Howdy for now

Image and video hosting by TinyPic

No comments: