Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Owl City - Fireflies

Monday, March 29, 2010

Owl City - Fireflies

You would not believe your eyes
If ten million fireflies
Lit up the world as I fell asleep

Detta nynnade jag när jag satte på tv:n i morse. Fråga mig inte varför, för jag tycker inte låten är bra... jag hade egentligen inte ens nån aning om vad det var för låt. Det bara sådär satt på hjärnan. Och så sätter jag på tv:n... och den fortsätter åt mig:

'Cause they'd fill the open air
And leave teardrops everywhere
You'd think me rude
But I would just stand and stare

Hur läskigt är inte det? Och kolla vad gruppen heter! Owl City! Ugglor of kås. Måste betyda nåt... men vad?

My owlbuddy from the swamps of Lafayette

Så, nog om det. Jag har lyckats sova ganska bra inatt, med bara några få uppvaknanden. Jag lyckades tränga tröttheten åt sidan länge nog för att masa mig upp ur sängen och slå på kaffebryggaren. Drack sedan kaffet som i en dimma och det är först nu jag börjar vakna. Jag mår fortfarande skit och huvudet är fullt av snor. Jag har dock bestämt mig för att gå iväg till jobbet och hoppas jag på nåt sätt kan undvika så mycket patientkontakt som möjligt. Funkar det inte får jag väl gå hem igen, men då har jag i alla fall försökt.

Nån annan som borde vakna är snubben som vunnit 215 miljoner! Vad pysslar han med? Visst kan man spela och glömma bort att kolla om man vunnit, men efter alla skriverier i pressen och prat på nyheterna borda han väl vakna! HALLÅ! Vill han inte ha dom anmäler jag mig som frivillig att förvalta dom åt honom.

Nu är det snart dax att bege sig och jag håller mina egna tummar, och hoppas ni håller era åt mig, att dagen ska gå bra.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: