Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Kycklingsmörgås

Sunday, March 07, 2010

Kycklingsmörgås

Promenaden jag pratade om blev bara så lång som till Ekershallen och tillbaka. Det var inte alls skönt ute ju. Dessutom blev jag svinhungrig så fort jag kom utanför dörrn. Så Ekersch fick det bli. Kom hem med en grillad kyckling jag inte visste vad jag skulle göra med. Det slutade med att jag mosa ner den tillsammans med lite Creme Bonjour schalottenlök och la på rostat bröd. Låter kanske inte direkt gourmé, men det vart riktigt gott.

Sen har jag suttit och lekt med mitt nya bildredigeringsprogram. Gu, va mycket skoj man kan göra. Byggde ihop ett litet bildspel av gamla bilder. Vissa härstammar så långt tillbaks som 2007.

Image and video hosting by TinyPic

There's no end to the possibilities!

Image and video hosting by TinyPic

3 comments:

CiBag said...

Haha, många fina minnen i d bildspelet ;)

Hannastacia said...

Ja, visst är det! Kort måste vara det roligaste som finns.

CiBag said...

Absolut :) Har precis laddat in en månads Adriankort i datorn, mycket roligt :) Ska testa leka me nya programmet du tipsa om nån dag! Tack :)