Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Go Superfar, Superfast

Tuesday, March 30, 2010

Go Superfar, Superfast


Yeeeaaayyyy! Tänk att slippa sitta över nio timmar för att komma till Austin... eller sju för att komma till sis! Tänk om det kunde gå på en timma! Det verkar ju faktiskt inte helt omöjligt... Om tio år (varför ska allting alltid ta sån jäkla tid?). Framtidens supersnabba flyg är på g.

Hypersonicplan har potential att revolutionera den globala passagerartrafiken och även göra det mycket billigare att nå rymden, säger Australiens försvarsminister Greg Combet.

Vem fan bryr sig om rymden? Jag vill bara över Atlanten, tack. 5840 km/tim är vad planen ska kunna klara av. Jällar i min låda, det är snabbt. Undrar om det är till fördel eller nackdel vad gäller lock för öronen? Det är ju en pryl jag gärna slipper... har haft lock för öronen nu i över tre dagar och det knakar i hela huvudet så fort jag rör det upp eller ner.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: