Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Gratis hörlurar är det minsta man kan begära

Wednesday, March 31, 2010

Gratis hörlurar är det minsta man kan begära

SAS förlorar miljonbelopp. Jag är inte förvånad. Min subjektiva bedömning av flygbolaget är att de under de år jag funnits och rest med dem bara blivit sämre och sämre. De satsar ingenting på kunderna längre. Spriten kostar pengar och sist jag reste med dem fick du till och med köpa hörlurarna, vilket jag såklart vägrade (eftersom mamma hade sparat ett par som jag hade mig... booya). Och då är de inte på nåt sätt billigare än något annat flygbolag... snarare tvärtom.

Det är dax för SAS att skärpa sig om de vill överleva... jag förstår att de behöver spara, men besparingar leder inte nånvart om det innebär att standarden blir sämre och folk skiter i att flyga med dom. En tydlig överblick över skillnaderna i kvalitet mot andra flygbolag fick vi när vi åkte till Amsterdam med jobber för två år sen. Hälften flög SAS och hälften KLM... gissa vilka som var nöjda och vilka som var fly förbannade när vi kom fram?

Nä, KLM is da shit. De har den standard och service SAS en gång hade. Du får gratis hörlurar, fri tillgång till dryck, inklusive sprit om du så vill. Mat serveras i någon form även på de kortare flygningarna och personalen är urtrevlig. SAS kan lägga ner... de kommer ändå gå under inom kort.

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Patrick said...

Det enklaste sättet att bli miljonär är att investera en miljard i ett flygbolag... - Gammalt ekonom skämt