Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: I don't get it

Thursday, March 11, 2010

I don't get it

Jag har funderat en del på detta nu sen första artiklarna om Lars Vilks hot om livet återigen kom i dager igen. Hur kan det ha upprört så mycket? Man ser ju knappt vad det är på teckningarna. Nu har jag inte i minnet, vem inte ens om jag såg dem då, hur artikeln till såg ut, men det publicerades ju i en lokaltidning. Det kan ju inte vara den största hädelsen mot Muhammed som förekommit i press genom tiderna?

Och vad har hänt nu då? Jo, nu har de på ett sätt grävt en liten grop åt sig själva, för nu publiceras bilden kors och tvärt överallt. Hur ska de lösa det? Rikta hela muslimska Jihadstyrkan mot svensk press?

Jihad Jane

Jihad Jane är en del av styrkan tydligen och har över en natt blivit rikskändis. Ett annat gäng greps (det på Irland), men Jane fick rampljuset på sig. Hon ska ha varit här i höstas för att ha ihjäl gubben Vilks, men av nån anledning strunta hon i det och greps när hon kom åter till hemlandet. Måste kännas lite surt att gripas utan att ha genomfört sin plan.

Jag förbryllas och säkert många med mig. För inte kan det väl på nåt sätt vara "guds högsta strävan" att ha ihjäl en svensk konstnär?

Image and video hosting by TinyPic

No comments: